Како кантри пејачот Џони Кеш стана дел од алтернативната култура со помош на Nine Inch Nails

Независно од тоа дали Џони Кеш го сметате за легенда на американската кантри, фолк, рокенрол или…

Rock is dead! Long live Rock!

Рок музиката во изминатите 70 години била на врвот на листите на популарната музика. Од The…