Металските маици не треба да бидат хипстерски!

Во 1989-та моите училишни тетратки беа исполнети со имиња на металски бендови како Slayer, Kreator, Metallica,…

Брзата мода ја уништува околината

Можеби во нашата држава не се следат светските трендови во науката или во уметноста, во образованието…