Добро учење џезери…

Постои музика за учење, но кога воедно од музиката може и да се научи нешто тоа…

Во Џо Роган веруваме!

Joe Rogan Experience е навистина уникатно искуство! „Неочекувани“ гости, контроверзни научници, доктори на науки кои не…