HONDA e Prototype електричен автомобил

Велат дека ќе ги плени срцата на Европејците! Навистина ова „автомобилче“ е слатко и не одговара…

Колку загадува печката на пелети?

Многу често се зборува дека печките на пелети се „почисти“ од обичните печки, но никој не…

Батериите се иднината

Еден од денешните проблеми со сончевите панели е дека не генерираат електрична енергија ноќно време. Но,…

Имаш ли грб?

Се знае дека грбот е значајна работа, особено во позаостанатите краишта на светот (да не речеме…

Телефони на превиткување

Ако мислите дека телефоните на превиткување се минато (освен за постарите граѓани кои сѐ уште не…

7 минути вежбање дома

Со модерниот начин на живеење останува многу малку време за посета на фитнес центри, па еве…

Први импресии од новиот Samsung Galaxy S10

Новиот Samsung Galaxy S10 пристигна и највредните техно-бубалици (во позитивна смисла на зборот, секако) Marques Brownlee…

Колку печката на дрва загадува дома?

Пред многу години живеев во една стара зграда во центарот на Скопје. Парно немаше, инвертери не…

Орелска поговорка

Патувај повеќе, купувај помалку

35% од американците немаат пасоши и не патуваат надвор од САД. Ние немаме таков проблем, туку…