Италија – Македонија: мемиња!

Обично не пишуваме за спорт, но мемињава од вчерашниот натпревар Италија – Македонија за пласман на Светското првенство 2022 се генијални! Плус на арно пишуваме за арни работи 😉

https://twitter.com/blckvm/status/1507121169593421824

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *