Cobra Kai, втора сезона

Серијата Кобра Каи (Cobra Kai, 2018) е заснована на филмовите од серијата Карате Кид (Karate Kid,…

Stranger Things се враќаат со нова сезона!

Серија во духот на 80-тите години од XX-от век која ги плени срцата не само на…