Уфонаутите се темпонаути

Дали вонземјаните се темпонаути или можеби посетители од паралелните димензии на нашата? Тоа е интересно прашање…

Левитација со помош на светлина

Левитацијата не е само мистичен трик за кој се расправа со векови, туку во денешнината е…