Нови брзи и евтини Ковид-19 тестови, резултати за 7 минути

Од Италијанскиот регион Венето се најавуваат нови брзи тестови кои чинат само 12 евра. Најдобрата работа…

7 минути вежбање дома

Со модерниот начин на живеење останува многу малку време за посета на фитнес центри, па еве…