Sk(opje)id Row

Нема да зборуваме за бендот Skid Row и за hair metal, туку за еден ужасен американски…

Хипстери од сите земји, обединете се!

Компаниите во Македонија работат на принципот „couldn’t care less“, испуштаат отпадни води (пример помеѓу Јурумлери и…