Три начини на толкување на соништата

“I have a dream” на Мартин Лутер Кинг е најпознатиот говор во историјата, до толку што…

Blade Runner 2019

Дејствието во Blade Runner се случува во ноември 2019 година, но колку овој филм добро ја…