Што се случува кога физичар гледа филмови на Марвел?

Мичио Каку, научник, претставник на теоријата на струни, популаризатор на науката, филмски критичар… Да тргнеме од…

Вселената е лажна!

После идејата дека формата на Земјата е лажна и дека посетата на Месечината е лажирана, од…