Ако трчате 1 километар секој ден – ова се случува со вашето тело

Еве што се случува со вашето тело кога трчате по еден километар секој ден За разлика…

3Д печатено срце

3Д принтањето веќе донесе целосна револуција во начинот на кој се применува, од печатење на цели…