Во Македонија нема никаква економска корист од инсталирање фотонапонски панели

Во земјава моментално имаме енергетска криза, но не се прави ништо за да се мотивират домаќинствата…

Прв сончев воз!

Во малото крајбрежно место Byron Bay во Австралија постои еден сосема необичен воз. Се работи за…