Научно дупло дно

Дуализмот е интересен поим во историјата на човековата мисла, преку дуализмот тело-душа, присутен во сите антички…

Левитација со помош на светлина

Левитацијата не е само мистичен трик за кој се расправа со векови, туку во денешнината е…