Скопје како механичко чудовиште!

Во еден град како Скопје, невозможно е човекот да не се почувствува како дел од една…

Олимписки игри во Сараево, кога нашата поранешна татковина беше дел од светот

Деновиве во Пекинг се одржуваат 24-тите Зимски олимписки игри. Пред 38 години се одржаа 14-тите Зимски…