Кој е победникот во вселенската трка?

Кој е победникот во вселенската трка? Се разбира САД, нели! Нели? Сепак, работите не се толку…

Ракета на воздух!?

Потрошувачката и ефикасноста на горивото е значајна не само за обичните возачи по разните градови во…

Кое е најбрзото животно?

Кога станува збор за брзината човекот може да трча најмногу 44.72 km/h. И тоа не секој…