10 непоправливи „грешки“ во трејлерот на новиот Матрикс филм кој ни Џон Вик не може да го спаси!

Матрикс (1999) беше еден од најреволуционерните филмови во креативната ера на 1990-тите и филм кој влијаел…

Роботката Cassie, целата е нозе!

Качувањето по скали можеби ви се чини како наједноставна работа, но за да се програмира робот…