Netflix за гикови!

За само 20 долари годишно можете да се претплатите на CuriosityStream и да имате неограничен пристап на…

Оливер Сакс за моќта на градините

Оливер Сакс (Oliver Sacks), британски невролог, натуралист, историчар на науката и автор, е еден од поинтересните…