Не, на Марс нема печурки и од нив не може да направите супа!

Последниве денови од повеќе извори, па дури и тие кои се занимаваат со наука, се проследува…

Бионички печурки!

Кој правел батерија од компир во основно училиште!? Во видеото подолу, сепак не се зборува за…