Кој е појак – Ристо Бомбата или Бананамен!?

Групата Ристо бомбата и Кучешка тенија е формирана во 1993 година во состав Борче Шабаноски –…

I am from Macedonia, take me to Europe!

“I am from Bosnia, take me to America!” засвирија Dubioza Kolektiv во Советот на Европа (Council…