Најважната лекција по екологија, живот и технологија која ќе ја слушнете

Џо Роган (Joe Rogan Experience) повторно има интересен гостин (Naval Ravikant) со уникатна визија за животот,…

Домашен сенф од семе од синап

Дома доста користиме сенф. Ова беше причина да се информирам и да споделам за хранливите вредности…