Пчела плус!

Како во епизода од Black Mirror (сме зборувале веќе за нив, да не ви додеваме), научниците…

Заработете од трудот на вашите деца!?

„Заработете од трудот на вашите деца!“ е реченица која звучи грешно кога нема прашалник на крајот.…