Скопје како механичко чудовиште!

Во еден град како Скопје, невозможно е човекот да не се почувствува како дел од една…

Сурфање по маргините!

Неколку пати имам пишувано за значењето на списанието „Маргина“ во нашата културна сцена и во мојот…