Наскоро батериите ќе бидат минато!

Во науката и технологијата постојат три свети грала. Теорија на сè, ладна фузија и суперспроводливост на…

Левитација со помош на светлина

Левитацијата не е само мистичен трик за кој се расправа со векови, туку во денешнината е…