Реални мерки за чист воздух

На темава сме пишувале безброј пати, дури и книга направивме, протести има со години, но работите…

Како да се намали загадувањето на воздухот? Просто како 1-2-3!

За да се намали загадувањето на воздухот потребни се три чекори: намалување на загадувањето од домаќинствата,…