Tesla vs. Тесла, прва рунда

Погледнете една реклама направена од фан на Тесла (и на Тесла). Колку и да е интересна,…

Изуми: тркало

Пред 3.500 пне Првите тркала биле кружни парчиња тврд материјал на кој Кременко и Каменко би…

Изуми: оган

Пред 1 милион години Огнот го создал човекот, и не напразно е наречен најважниот изум во…