Патувањето како забава, но и како поука!

„Патувањето е погубно за предрасудите, за ограниченото размислување и само заради тоа е неопходно за многу…

Зелени градски сили!

Очајно ни требаат „зелени градски сили“, како по примерот на Њујорк! Green City Force не само…