Жив интернет!?

Знаете дека живиот свет се дели на растенија и животни, нели? Точно, но тука се и…

Како можеме да им помогнеме на пчелите?

Во минатиот текст на тема пчели зборувавме за исчезнувањето на пчелите и т.н. феномен CCD (Colony…