Виртуелни крави!?

Кон крајот на минатиот век на Виртуелната Реалност (ВР) се гледаше како на светла точка во…

Научниците го вратиле времето назад!

За квантните компјутери се предвидува дека ќе го сменат човештвото со толкава брзина и моќ што…

Киселата краставичка Рик!

Една од најкултните (и најлуди) епизоди од Рик и Морти (Rick & Morty), серија која и…