Имаш ли грб?

Се знае дека грбот е значајна работа, особено во позаостанатите краишта на светот (да не речеме…

Крал на вежбите!

Многу бодибилдери и фитнес експерти т.н. deadlift го прогласија за „крал на вежбите“… но само ако…