Ако трчате 1 километар секој ден – ова се случува со вашето тело

Еве што се случува со вашето тело кога трчате по еден километар секој ден За разлика…

7 минути вежбање дома

Со модерниот начин на живеење останува многу малку време за посета на фитнес центри, па еве…