Во Џо Роган веруваме!

Joe Rogan Experience е навистина уникатно искуство! „Неочекувани“ гости, контроверзни научници, доктори на науки кои не…

Пластична облека

На постарите од четвртата деценија им е позната песната „Пластика“ од Идоли во која има еден…