Вистината за дрвата и за аерозагадувањето

Во Македонија 1,2 милиони жители се греат на дрва. Еден милион и двесте илјади жители е…

Sk(opje)id Row

Нема да зборуваме за бендот Skid Row и за hair metal, туку за еден ужасен американски…