Blade Runner 2019

Дејствието во Blade Runner се случува во ноември 2019 година, но колку овој филм добро ја…

Летечки автомобили, конечно!

Јапонската компанија NEC Corp успешно тестираше прототип на летечки автомобил. Со ова Јапонија е на чекор…