И по Чомски – Жижек, а по него – Питерсон!

Џордан Питерсон е последната рок-ѕвезда на интелектуалната сцена, психолог по професија, коментатор на актуелните политички и…

Вкусни мусли!

Рецепт за домашни мусли кој го правам веќе долго време, бидејќи од купечките не можев да…