Пронајди книга и земи си ја! Book hunt!

Групата „Дај, не фрлај“ има повеќе од 50.000 членови и преку неа веќе 7 години се подаруваат разни нешта.

Основачите на групата имаат и издадено книгичка:

Пoттикнати од популарноста на играта GeoGuesser, во духот на младината и новото време, основачите на „Дај, не фрлај,“ имаат оставено 5 примероци од книгичката на разни локации низ Скопје.

Објава во „Дај, не фрлај!

Кој ги пронајде негови се!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *