ВОНЗЕМЈАНИТЕ ЈА НАПАДНАА ЗЕМЈАТА!

Вонземјаните, предводени од Зе-Икс-Спектрум, објавуваат дека на денешен ден, 31.12.2021, ја преземаат власта над нашата Земја и ѝ порачуваат на армијата да ги прекине подготовките за одбрана и мирно да се предаде, зашто инаку ќе мораат да применат сила.

Ако се предадеме мирно, нѝ ветуваат дека нашата Земја (конечно!) ќе биде примена во сината федерација на супер-земјите од галаксијата Андромеда.

Со вонземјаните, напред!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.