Најдобриот татко во вселената!

Ова е приказна е за мотивацијата, истрајноста и да, за тоа какви татковци треба да има што повеќе на светот. Еден ден синот го прашал: „Зарем не би било супер да имаме луда железница (roller coaster) во дворот?“

На таткото му требале десет секунди да одговори „Да!“ Наскоро се фатил за работа и направил – луда железница во дворот, а потоа направил уште неколку…

Погледнете како го направил тоа и кои биле животните лекции кои ги научил од таа авантура.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *