И по Тито, Ајфон!

Сопствениците на Ајфон се колнат во нив и не би ги смениле за ништо на светов! Овие телефони се мода и статусен симбол, но за прв пат по 15 години се продаваат помалку Ајфони отколку што се очекувало, од едноставна причина – сопствениците не сакаат да се простат од нив.

Но, која е вистинската цена на Ајфонот, дознајте од ова информативно видео!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.