MySpace – непостојаноста на сеќавањата во дигиталниот свет

Позната е поговорката дека сѐ што е онлајн останува таму засекогаш дури и кога е избришано… освен што не е така.

Пред извесно време лично се соочив со прашањето за непостојаноста на сеќавањата во дигиталниот свет.

Според последни извештаи MySpace има избришано голем дел од податоците аплоадирани на платформата во периодот од 2003 до 2015 година.

Но, тоа што е најфасцинантно во целата приказна е прашањето – кој сѐ уште користи MySpace!?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.