Stranger Things се враќаат со нова сезона!

Серија во духот на 80-тите години од XX-от век која ги плени срцата не само на тие кои биле на возраста на главните ликови од серијата во таа деценија (како авторот на текстов), туку и на денешните деца и тинејџери.

Трилер, хорор, комедија, одлични ликови и возбудлив заплет и носталгични референци кон популарната култура. Сето тоа на подлога на идната-ретро синт-поп музика создава вистински деликатес за сладокусците на филмот и музиката.

Останува да видиме дали втората сезона од една друга ретро-носталгична серија, Cobra Kai, ќе биде подобра од третата сезона на Stranger Things во епската борба на Netflix против YouTube Premium!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *