Фотореалистички ремек-дела од груби скици

Сега и вашето 3-годишно дете може да направи неверојатна десктоп позадина за неколку секунди!

Дали оваа алатка ќе го направи истото за фотографијата што и Google Translate го направи за преведувањето?

Луѓето наскоро ќе можат да се пензионираат од креативните активности и да им ја препуштат работата на машините.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *