Како да научите нов јазик за 6 месеци!?

Човечкиот мозок поседува голем капацитет за учење и пластичност, но само ако знаете како да го искористите!

Сепак, дали е возможно да научиме странски јазик за 6 месеци? Погледнете го следното видео и ќе дознаете дека не само што е возможно, туку и како да го сторите тоа!

ПС: Тие кои немаат многу трпение, можат да скокнат на седмата минута од видеото за да ги слушнат принципите и техниките.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.