Firefox Send – праќај големи фајлови анонимно

Праќањето големи фајлови е секогаш предизвик. Но, денес постојат голем број избори и сѐ што ви треба е брз интернет и добар сервис.

Firefox Send е нов и бесплатен сервис кој гарантира приватност и вреди да се испроба! Погледнете го видеото кое објаснува повеќе за сервисот и за тоа како се користи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *