HONDA e Prototype електричен автомобил

Велат дека ќе ги плени срцата на Европејците! Навистина ова „автомобилче“ е слатко и не одговара на американската мегаломанија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *