Паметни апчиња!

Многу луѓе имаат проблем со концентрацијата, меморијата и учењето. Постојат начини како тоа да се подобри преку вежбање, пишување на „направи“ листи, цртање дијаграми, бавно читање, медитација, физичка активност, решавање крстозбори, читање книги, намалување на стресот, внимавање на исхраната и слично.

Или можете истото да го постигнете со едно апче! Не, не зборуваме за филмот Limitless со згодниот и паметен Бредли Купер (Bradley Cooper), туку за реалноста. Погледнете го видеото за повеќе информации.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *