Имаш ли грб?

Се знае дека грбот е значајна работа, особено во позаостанатите краишта на светот (да не речеме како нашиов). Без грб си никој и ништо, затоа фати се за работа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.