5 избори кога имате премногу идеи

Современиот начин на живот има една маана – премногу избори. Со истиот проблем се соочуваме независно од тоа дали сме пред телевизор, компјутер или пред полица во супермаркет. Некогаш е тешко да се даде приоритет, а тоа се пренесува и на нашето секојдневие кога не можеме да решиме што да правиме.

Навистина, се поставува прашањето – дали повеќе е помалку и како можеме да водиме продуктивен и креативен живот без да се соочиме со многу неостварени идеи и напуштени проекти.

Можеби ова видео ќе ви помогне.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *