Телефони на превиткување

Ако мислите дека телефоните на превиткување се минато (освен за постарите граѓани кои сѐ уште не се навикнале на паметните телефони) се лажете, зашто тие се иднината. Всушност, иднината е веќе пристигната!

Samsung ‘Galaxy X’, Huawei ‘Mate Flex’ и Xiaomi ‘Dual Flex’, Royole FlexPai и ZTE Nubia phone веќе имаат најавено телефони за оваа година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.