Први импресии од новиот Samsung Galaxy S10

Новиот Samsung Galaxy S10 пристигна и највредните техно-бубалици (во позитивна смисла на зборот, секако) Marques Brownlee и Unbox Therapy се фатија за работа!

Погледнете што мислат тие за новиот гаџет без кој животот ќе ви изгледа нецелосен.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *